Dansk Website  English Website  Deutsch Website

Home | Sitemap


 

Teleskopgafler type TFP


Teleskopgafler type TFP med minimal nedbøjning, lavt energiforbrug samt maksimal trækkraft og styrke.

  • Optimeret frisigt
  • Integreret synkronisering
  • Let montering
  • Servicevenlig konstruktion
  • Sparer lagerplads, tid og penge


TFP giver mulighed for at tilgå dobbelt stack pallereoler og effektivt læsse/losse en lastbil fra én side med gafler, der hydraulisk flytter lasten ud i den ønskede position - samt ved gods som kræver forskellige gaffellængder. Der skal ikke skiftes mellem almindelig pallekørsel og påhængte gaffelforlængere ved de forskellige arbejdsopgaver.

TFP teleskopgaflerne fra e-l-m kan tilbyde markedets højeste restkapacitet. Den stærke konstruktion gør, at det er truckens lastdiagram der er dimensionerende for lasteevnen, teleskopgaflerne ligger styrkemæssigt over trucken med det øgede lastcenter.

For at øge den daglige anvendelighed er teleskopgaflerne designet til at nedbøje minimalt. Dette medfører at truckføreren ikke (eller meget minimalt) mærker forskel mellem massive gafler og teleskopgafler. Der er mulighed for at udnytte lagerpladsen bedre med mindre afstand mellem hylderne pga. TFPs minimale nedbøjning ift. konkurrerende gafler på markedet.

Ved at benytte e-l-m TFP teleskopgafler opnås der over 40% større indtrækningskraft, når godset skal trækkes ind fra udskudt position, hvis der sammenlignes med konkurrerende produkter.

Ved brug af eltruck er energiforbruget yderst vigtigt. Derfor er e-l-m teleskopgafler konstrueret til at forbruge op til 20% mindre energi ved daglig drift. TFP har ved praktiske forsøg vist en drifttid på 8 timer sammenlignet med kun 6 timer med konkurrerende produkter. Dette kan være en afgørende faktor i f.eks. brug af truck i flerholdsdrift med færre fordyrende batteriskift i døgnet.

TFP teleskopgafler fås op til 5 t kapacitet og i varierende længder efter kundeønske. Alle gaffelstørrelser kan gå i EUR paller.


No video. 
UdskrivE-mail
Teleskopgafler type TFP

Relaterede produkter

Integreret gaffelflytter med høj styrke og robusthed. Leveret inkl. teleskopgafler med optimal balance mellem sigt, robust konstruktion og fleksibilitet.

Slim-line teleskopgafler type TFS med minimal tykkelse, lavt energiforbrug samt maksimal trækkraft og styrke.

Triplex teleskopgaffel med fordobling af gaffellængden!


e-l-m Kragelund A/S ∙ Herredsvej 19 ∙ DK-8723 Løsning ∙ Denmark ∙ CVR: DK11477607
Telefon: +45 7589 3500 ∙ Fax: +45 7589 3306 ∙ Mail: info@e-l-m.com