Dansk Website  English Website  Deutsch Website

Home | Sitemap


 

HFPF med Low Profile Teleskopgafler for RT, påhængt


Påhængt gaffelflytter med høj restkapacitet - konstrueret med Low Profile gafler for håndtering af Low Profile paller på Reach Truck.

  • Præcis og lydsvag drift med pintype HFPF gaffelflytter
  • Kombinationsaggregat der gør trucken multi-fleksibel
  • Sideskift, gaffelflyt og hydraulisk teleskop af gafler i samme aggregat
  • Ekstra lavprofil gafler for håndtering af Low Profile Paller

e-l-m kombinationen af gaffelflytter (også kendt som gaffelspreder) og lav-profil teleskopgafler til håndtering af papirspaller og pallelister er helt unik.

Giver mulighed for at tilgå dobbelt stack pallereoler og effektivt læsse/losse en lastbil fra én side med gafler, der hydraulisk flytter lasten ud i den ønskede position. Der skal ikke skiftes mellem almindelig pallekørsel og påhængte gaffelforlængere ved de forskellige arbejdsopgaver.

Aggregatet tager de bedste kvaliteter med fra HFPF gaffelflytteren og TFS teleskopgaflerne - ombygget til en unik konstruktion, der kan håndtere Low Profile paller.

Teleskopgaflerne er ligsom på de andre teleskopgaffelmodeller fuldt integreret i gaffelflytteren uden slanger, der kommer i klemme eller tager udsyn over aggregatet.

Kombiaggregatet fra e-l-m kan tilbyde markedets højeste restkapacitet, og de stærke lavprofil-teleskopgafler gør, at det er truckens lastdiagram, der er dimensionerende for lasteevnen.

 
UdskrivE-mail
HFPF med Low Profile Teleskopgafler for RT, påhængt


e-l-m Kragelund A/S ∙ Herredsvej 19 ∙ DK-8723 Løsning ∙ Denmark ∙ CVR: DK11477607
Telefon: +45 7589 3500 ∙ Fax: +45 7589 3306 ∙ Mail: info@e-l-m.com